Då har redan 9 dar gått i november och vad ska vi säga om vädret? Idag såg vi lite sol när vi körde till Borås och det var 8 grader varmt. Tidigare i veckan var det kallt och nollgradigt på morgonen, men är det inte helt otroligt att vi nästan har 10 plusgrader i november?!

Förra helgen hade jag ingen höjdar-söndag. Vi fick punka på ett däck på transporten när vi åkte till tävlingarna i Växjö. Utanför Alvesta fick vi stanna och ta av däcket och köra på 3 däck till Växjö. När vi kom fram tog det hur lång tid som helst på tävlingarna. Alba var inte heller på topp. Kändes fin med hög ridbarhet, men det trillade 2 bommar i 100 och 3 i 110. Eftersom jag har världens snällaste pappa (helt sant faktiskt!) kom han ner med två dubbdäck som vi kunde skifta innan vi åkte hem. När jag kom hem och tvättade de vita ridbyxorna, fick jag inte dom rena. Dessutom hade jag tvättat dom med pengar i fickan. Skulle ta ut linserna och satte nageln i ögat, så det blev helt rött. Kände vid 21-tiden att det var dags att dra ner rullgardinen…

Vi har tagit nya tag i veckan som varit. Satt på Cruze i måndags, inne. Duktig liten pålle!
I onsdags drog jag ut en tand och fick ta det lugnt med alla aktiviteter under torsdagen också. Jenny red Alba på banan i torsdags och i fredags hade jag Workshop med jobbet, så då var Jenny och Alba ute i skogen och joggade.
I lördags gjorde Joelsbo Divine debut i skogen med Jenny på ryggen. Jag följde med som sällskap med Cruze. Gick jättebra och Divine ville gå först hela tiden. Bild på Instagram!
Red Alba på banan efteråt.

Idag har vi varit i Borås och tävlat. Red på kopparbettet igen för att se om Alba kan bli lite jämnare stark i munnen på banan och inte överreagera när jag tar i tygeln. Och stark var precis vad hon blev. Jösses! Men det blev ändå ganska jämnt i tempot. Fler språng med riktigt scoope. Hade ändå ett ner i 100 (kom lite för nära) och två ner i 110 (trångt i kombinationen och ett annat missförsånd på ett räcke).

Idag har jag också haft examensinlämningsuppgift i skolan. Hade missat det helt och av en ren slump såg jag det i går vid lunch-tid. Satt flera timmar igår och gjorde det sista nu ikväll. Hoppas det duger.

Det var allt för nu!
Ha det gott tills vi hörs nästa gång!

smileyKram/Frida