Hej hej heeej!

God fortsättning på er alla!

Nu har snart hela 2014 gått och man får se fram emot 2015. Vi på Joelsbo ser tillbaka på 2014 som ett ganska framgångsrikt år för stuteriet med Joelsbo Divines 55 p gångarter/55 p hoppning på treårstestet i maj i toppen.

Andra uppfödningar/släktingar har också avslutat bra. Bland annat var Joelsbo Drizzle 6:a i Lätt C i Ängelholm, Nattens Candrah vann Lätt B:1 i Gärd, 2:a i Lätt C:2 och 2:a i Lätt B:1 i Torn, Delight var felfri i Lätt D+5 Avd B i Jönköping och Daffodil var felfri i Lätt D hos RK Styringe Stall.

Alba och jag avslutade säsongen i Värnamo i slutet av november. Hade en volt och ett pet i fas 2 i 100 och två ner i 110. Kändes annars väldigt bra. Nu har jag låtit Stefan i Kungsbacka gå igenom henne och jag har lagt upp en träningsplan. Ska bli så kul att köra igång 1 februari igen med tävlingarna.

Welshponnynytt hann jag precis klart med innan jul, så jag hoppas medlemmarna har den innan nyår.

Jenny rider Joelsbo Divine i skogen nu. Går jättebra både med sällskap och själv.

Cruzier har inte kommit lika långt som Divine än. Det går sitta upp, styra och stanna, men jag har inte vågat rida honom själv än. En dag blev han rädd när jag hoppade av. Dumbom! Han visste ju att jag satt på!

Hoppas ni har det bra i kylan!

Ha en bra nyårsafton!

smileykram/Frida