Hej hej heeej!

Nu har jag och Babs avslutat tävlingssäsongen för i år. I helgen var vi i Värnamo och hoppade tre klasser. Debuterade 110 på lördagen med en rivning i fas 2, men var tredjeplacerade i 100. I den avslutande 110-klassen var vi fjärdeplacerade. Jätteroligt!

Joelsbo Delicious och Nikki var fyra i en Lätt A i Båstad i helgen.

Under under november, december och januari väntar träning av olika slag. Fölen ska vänjas av och de som är tingade ska till sina nya ägare. Unghästarna ska ledas i träns och grimma och lära sig stå i spilta. De ridna hästarna får lite vinterpaus, men hålls ändå igång för att inte tappa för mycket.

Snart är det dags för sista numret av Welshponnynytt och ni har väl inte missat att man kan skicka en god jul-hälsning i den?!

Ha det gott tills vi hörs igen!

smiley Kram/Frida